Links til andre organisationer og nyttige informationer

Tryk på overskriften til den hjemmeside du vil ind på - så kommer du direkte til siden.

På Bibelselskabets hjemmeside kan du finde alle evangelietekster, dagens ord og mange interessante artikler som relaterer sig til biblen eller til bibelselskabets arbejde.

På Den Danske salmebog - online kan du finde teksterne til alle salmerne i salmebogen. Du kan også høre melodierne spillet enten på orgel eller klaver. Denne side er rigtig god hvis man har brug for at lære en ny melodi, eller kun kan huske en del af en titel på en salme.

Dagblad. Tro, etik og eksistens

Folkekirkens Nødhjælps formål er at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv.

Der arbejdes ud fra et kristent menneskesyn med respekt for ethvert menneskes rettigheder og alle menneskers lige værd.

Folkekirkens Nødhjælp har sine rødder i den danske folkekirke, men arbejder der, hvor nøden er størst, uden hensyn til religion, køn, race eller politisk overbevisning.

Folkekirken.dk indeholder informationer og alt hvad der rører sig - og har med folkekirken at gøre.

Kirkekalender er en app. som kan downloades til dincomputer, Smartphone eller Iphone. Med kirkekalender app'en kan du altid følge med i hvad der foregår i din kirke.

Skrydstrup Sogn ligger i Haderslev Stift. Marianne Christiansen er biskop over Haderslev Stift.

Søger du en bestemt gravsten på en bestemt kirkegård, kan du måske finde den her.

Er et projekt, der går ud på at bevare de gamle gravsten for eftertiden som en del af den nationale kulturarv. Samt at samle linkene til fotograferede kirkegårde i Danmark som en hjælp til slægtsforskere i ind og udlandet.
I samarbejder med Findengrav.Korttilkirken og Dansk KirkegårdsIndex.